Societate in Insolventa / In Insolvency / En Procedure Collective
Marcib - Producator vinuri
 - Acasa -                - Despre noi -                       - Produse -                     - Tehnologie -                         - Contact -

        Societatea Marcib com srl a fost înfiinţată în anul 1993 fiind  prima societate producătoare de vinuri cu capital intergral privat din judeţul Bacău.

       Aflată într-un permanent proces de dezvoltare societatea a devenit într-un timp relativ scurt unul dintre principalii producători de pe piaţa regională.

        Una dintre valorile fundamentale pe care Marcib  a cultivat-o constant este convingerea că menţinerea unei afaceri corecte, sănătoase şi viabile presupune dezvoltarea permanentă a acesteia, chiar în contextul unei tranziţii prelungite şi convulsionate.

        Strategia de dezvoltare a societăţii a fost în esenţă un pariu cu timpul deoarece fiecare investiţie, indiferent de natura ei, induce o anumită relaţie cu viitorul, o relaţie asezată într-un orizont de asteptare la capătul căruia succesul este rezultatul asumării riscurilor, al temerităţii şi al efortului.

         Principiul calităţii în cadrul Marcib se aplică de la selectarea riguroasă a materiilor prime continuînd apoi cu controale în timpul şi după prelucrarea acestora.

         Deţinem un laborator propriu de  analize şi cercetare, spaţii de producţie specifice şi facem eforturi continue pentru a înbunataţi oferta noastră de produse. Tradiţia şi experienţa sunt puse în valoare prin utilizarea de tehnologii moderne de vinificare.

         Experienţa şi profesionalismul echipei noastre se concentrează în vederea satisfacerii fiecărui client sau grupuri de clienţi în parte, ceea ce presupune o diversificare continuă a serviciilor şi pachetelor de servicii oferite, astfel încat necesităţile să fie îndeplinite la cele mai ridicate niveluri de calitate.

©  copyright MARCIB COM